Visum till Vietnam

Här finner du information om visum och försäkringar till Vietnam samt viktiga adresser att lägga på minnet. Tycker du att det saknas nåt här, eller hittar du nåt som är felaktigt, så kontakta oss gärna.

Visum till Vietnam

Visum till Vietnam
Svenskar får nu stanna upp till 15 dagar i landet utan visum, enda villkoren är att ditt pass är giltigt minst 90 dagar efter inresa i Vietnam och att du har en biljett för vidare resa till annat land. Den som tänkt stanna mer än 15 dagar måste dock fortfarande söka visum i förväg. Kontakta i god tid Vietnams ambassad i Stockholm, se uppgifter nedan. Man kan även ansöka via ombud som Alla Visum för enkel och snabb hantering.

Hemsida Vietnams Ambassad i Stockholm »

Adress:
Örby Slottsvägen 26
125 71 Alvsjö
Stockholm

Telefon:
08 55 62 1071
08 55 62 1077
08 55 62 1083

Fax:
08 55 62 1080

Mail:
[email protected]

Besökstider:
Måndag - Fredag: 13.30 - 16.00
Kontorstid:
Måndag - Fredag 09.00-11.30 & 13.30-16.00


Ansökningsblankett Visum till Vietnam
VISA application form PDF »
Information om att ansöka om Visum »

Det går också att ordna visum till Vietnam från grannländerna. Ett exempel är en resenär som ordnade visum på Khao San Road i Bangkok Thailand, för 2000Bath (ca 400SEK)

     
Reseförsäkring för Vietnam

I din hemförsäkring brukar 45 dagars utomlandsvistelse ingå. Ska du ut på större äventyr krävs lite mer. Hemförsäkringen täcker dessutom inte allt som krävs vid en längre resa.

Det bästa tips vi kan erbjuda är att ringa runt till en rad olika försäkringsbolag. De ändrar ständigt sina villkor, regler och priser så det är svårt att hålla bra konkreta tips på denna sida. Lägg en timme på att undersöka priser och vad som gäller, det sparar du mycket pengar på.


Svenska Ambassaden i Hanoi och konsulat i Vietnam

Det kan vara bra att skriva upp och ha med sig de svenska adresserna och telefonnumren till de svenska konsulaten och ambassad i Vietnam. Man vet aldrig när det kan behövas.

Regeringskansliets Hemsida om Vietnam »
Sveriges Ambassad i Hanoi »


E-visa - företag som mot kostnad hjälper dig med VISA till Vietnam

Det finns flera organisationer som mot betalning ordnar VISA för dig. En del tycker detta är enklare men du kan i princip ordna detta direkt hos den vietnamesiska ambassaden i stockholm istället, förmodligen också till ett billigare pris.

Exempel på Företag:
VISA Vietnam.org »


 
© 1999-2019 VietnamPortalen            
 
Annonsera här »  

Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världenTirendo.se - motorcykeldäck
Online just nu:     Forum | Hotellbokning | Artikelarkiv | Bildgalleri | Bli medlem | Logga in    Välkommen Gäst - välkommen som medlem
 
 
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område
Länktips:
Vädret i Vietnam »

    Tips från butiken!

Vietnam Marco Polo Guide
0:- 0:-
Se alla erbjudanden i butiken