Om VietnamPortalen
VietnamPortalen såg sitt ljus första gången våren -99. Sedan -06 är portalen helt omgjord och har idag blivit sveriges största reseportal om Vietnam. Vi har idag över 52.000 unika besökare samt närmare 750.000 sidvisningar per månad, roligt att vietnam också har blivit så populärt bland oss svenskar.
Sedan en tid tillbaka erbjuder vi också besökarna att köpa sin guidebok för vietnam till sveriges absolut lägsta priser, direkt i vår guidebokshandel ».
Vi säljer också Lonely Planet, Berlitz, Första Klass reseguider, Insight Guides, Rough Guides samt kartor till bra priser. Välkomna till butiken!

Boka Hotell till Vietnam Förmånligt
Genom vårt samarbete med Agoda kan vi på ett unikt sätt erbjuda hotellbokning på över 1000 hotell runt om i Vietnam. Priserna är låga och betydligt billigare än om du bokar via din lokala resebyrå eller direkt på plats i vietnam. Bokning av hotell innan resan är nödvändigt om du vill ha medelklass boende och däröver. Och det vill man ju då prisnivån är så låg i Vietnam. I vår hotelldatabas kan du läsa detaljer om alla hotell och i lugn och ro välja det som passar dig. Välkommen med din bokning!
Boka Hotell Vietnam »

Syftet Med VietnamPortalen
Tanken med VietnamPortalen är att vara en oberoende källa för tips och information för den blivande resenären. Med tanke på den fina respons vi ständigt får ifrån er så tror vi nog att vi lyckats med det.
Vi vill också ge de som länge planerat en resa, men aldrig kommit till skott, en stor spark där bak. ÅK! Ni ångrar er aldrig. Vietnam är fantastiskt!


Om Lonely Planet reseguide Vietnam
Världens mest älskade och mest köpta guidebok är Lonely Planet. Den är berikad med mer tips ifrån oberoende resenärer. Den innehåller också mer text om historia, kultur och andra äsvärda saker. Vi säljer även flera svenskspråkiga guider till Vietnam såsom Berlitz och Första klass reseguider


Se Guider för Vietnam »

 

Läs om Vietnamportalen

VietnamPortalen

Web: www.vietnamportalen.se
Mail: kundtjanst [snabel-a] vietnamportalen.se
VietnamPortalen innehar F-skattesedel


Använd gärna kontaktformuläret om ni önskar kontakta oss.
Kontaktformulär »


Annonsera på VietnamPortalen
Vill du veta mer eller begära en offert på annonsering på VietnamPortalen? Kontakta oss på:
info [at] vietnamportalen.se

Läs mer om annonsering här »


Dela med dig av dina erfarenheter!
Vad vore denna reseportal utan er besökares åsikter och tips. Vill du dela med dig av dina erfarenheter till Vietnam så är vi och alla andra vietnamresenärer runt om i sverige tacksamma om du vill skriva en artikel om dina upplevelser och åsikter. Artikeln kan i princip handla om vad som helst.
Vi på Vietnamportalen tar också givetvis tacksamt emot tips om sevärheter, boende, platser och reseberättelser. Vill du inte själv skriva artikel kan du maila din story så låter vi en av våra administratörer lägga upp den i artikelarkivet. Kontakta oss via
vårt kontakformulär »


 
© 1999-2019 VietnamPortalen            
 
Annonsera här »  

Tirendo.se - motorcykeldäckVi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världenThailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand
Online just nu:     Forum | Hotellbokning | Artikelarkiv | Bildgalleri | Bli medlem | Logga in    Välkommen Gäst - välkommen som medlem
 
 
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område
Länktips:
Vädret i Vietnam »

    Tips från butiken!

Vietnam Step By Step IG
0:- 0:-
Se alla erbjudanden i butiken