Allmänt och statistik

Annonsering på Internet ger större möjlighet än exempelvis tidningar, TV eller radio, att rikta ett budskap direkt till en målgrupp, i detta fall handlar det givetvis om folk som älskar att resa.

Din annons på VietnamPortalen (www.vietnamportalen.se) visas på samtliga sidor i reseportalen. Vi kan också på er begäran placera annonsen på vissa specifika sidor.

VietnamPortalen har en stor och trogen läsarskara, som också växer varje dag. Vi är idag sveriges största reseportal för Vietnam.

Nedan presenteras en sammanställning av besöksfrekvensen från september månad. Med "besök" menas ett antal sidvisningar som begärts av en och samma browser, utan uppehåll längre än 60 minuter. Med "unik besökare" menas en browser (cookie-baserad mätning).


Statistik VietnamPortalen feb -11
Unika besökare/månad
67 233
Antal sidvisningar/månad
958 399
Genomsnittlig besökstid
14.3 minuter
Vill du synas på Internet - Annonsera med oss på VietnamPortalen


.....en stor del av de människor som besöker oss är folk som går i resande tankar. Det är inte enbart kvantitet som räknas i antalet exponeringar utan framför allt kvalitén och slagkraften i exponeringen till rätt målgrupp. SamuiPortalen har idag ca 50.000 unika besökare/månad, de flesta av dem älskar att resa....Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på VietnamPortalen? Välkommen att kontakta oss.

Kontaktformulär » 
© 1999-2019 VietnamPortalen            
 
Annonsera här »  

Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand Tirendo.se - motorcykeldäckVi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världen
Online just nu:     Forum | Hotellbokning | Artikelarkiv | Bildgalleri | Bli medlem | Logga in    Välkommen Gäst - välkommen som medlem
 
 
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område
Länktips:
Vädret i Vietnam »

    Tips från butiken!

Vietnam & Angkor Wat Första...
363:- 259:-
Se alla erbjudanden i butiken