Boka Hotell | | | Tipsa en vän 

ReseArtiklar och Reseberättelser Vietnam

Skriv researtiklar och reseberättelse till Vietnam. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2020-11-22 10:24
Ändrad 2020-11-22 10:24
Kategori Tips för resan
Område Vietnam
Läst ggr: 1874

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: lillcurre
Namn:
Antal Artiklar: 1
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
Shopping, bad och vänlighetHoi AnReser du för att shoppa, vill sy upp kläder eller skor är Hoi An perfekt. Det finns många som gör detta. De vill gärna sälja men har samtidigt både förståelse och humor när man förhandlar om önskemål och pris. Var beredda att de startar högt i priset men snabbt är beredd att förhandla. De som sys upp är snyggt gjort men våga säg ifrån om du inte är nöjd. Missa inte marknaden nere vid floden, där finns allt. (betalade 25 dollar för uppsydd kostym)

När du har shoppat på dagen eller skall göra det på kvällen så tar du en taxi ut till stranden. Det är höga vågor och mycket kraft så det är inte lämpligt för svaga simmare men man behöver ju inte vara ut i vågorna utan bada inne vid strandkanten. Fin lång strand och vacker miljö.

Vänligheten bland människorna är underbar överallt. Ett bra tips på boende Green Field Hotel, nära gamla stan. Personalen mycket vänlig och hjälpsam, rent och snyggt, pool, bra frukost betalade runt 20 dollar natt och rum. Återkommer gärna till Hoi An

Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet


Kommentarer som skrivits till artikeln


gerda Håller med! Vi bodde där flera dagar på ett bra hotell med pool mitt i stan och åkte båt ut till en paradisö. Vi hyrde cyklar och trampade ut till stranden. Vi hade magiska dagar i Hoi An, kan varmt rekommenderas
Boel Sandström Vi ska åka dit i slutet på april. Har tidigare varit i Hanoi och Hallong Bay. Bra med tips på hotel som man kan bo på. Människorna i norra Vietnam är är också trevliga, snälla och vänliga.
Martin Jävligt roligt i tahiland!!!!!!!
Ann Fransson Hoi An är ett underbart ställe att bo på,lagom stor stad. Vi bodde på Pacific hotel ,jättebra ,pool, Spa,cyklar att låna så man kan cykla till det otroliga stranden, bra frukost trevlig personal. När det gäller skräddarsydda kläder så skiljer sig prisena mycket, fråga efter priset innan du skriver på.
ingrid varga Tack de här ska jag testa om 14 dar !


Annonsera här »  
Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världen
PhuketPortalen - sveriges största reseguide till Phuket
Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand
Boka vandrarhem - budget hotell och vandrarhem hostels över hela världen
Hotell Thailand - finn ditt drömboende hos oss - snabba svar - bra priser
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område

Lägg till Vietnam Portalen i dina favoriter Kontakta oss på Vietnamportalen Online just nu:
 
© 1999-2008 VietnamPortalen