Boka Hotell | | | Tipsa en vän 

ReseArtiklar och Reseberättelser Vietnam

Skriv researtiklar och reseberättelse till Vietnam. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2020-08-02 00:33
Ändrad 2020-08-02 00:33
Kategori Information & fakta
Område Vietnam
Läst ggr: 2730

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: mirre
Namn:
Antal Artiklar: 1
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
Mina tipsphan thietJag och min sambo var i Phan Thiet -07 och blev helt tagna av det vänliga folket. Man ska inte förvänta sig turism som i Thailand utan vara öppen för nya intryck. Mycket är nog beroende på hur man själv är har jag förstått av att läsa alla insändare,men vi blev bemötta på ett underbart sätt av lokalbefolkningen. De tog sin enda lediga dag för att guida oss runt i staden utan att kräva något. Vi har än idag kontakt med flertal av dessa människor och ska åka tillbaka igen den 1 januari 2010. Då hjälper de oss med att skaffa hotelrum, så denna gång bokade vi bara flygstolar. Ska bli roligt att träffa alla personer vi mött och se hur staden har utvecklats från sist. Vi var i Kambodja förra året och vi kan inte säga att det var bättre om man inte gillar att det är turistexploaterat. Kambodja har tagit efter  Thailand enormt mycket och man ser tiggeri på ett helt annat sätt än i Vietnamn.Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet


Kommentarer som skrivits till artikeln


Anette Kul att läsa om er upplevelse 2007, vi ska åka för första gången nu i mitten av januari (2010) till Phan Thiet, vi är väldigt nyfikna på Vietnam och vill se något annat än bara Thailand (17 ggr)
Kaisa Modig Hej!
Låter väldigt trevligt! Funderar själv på att åka till Vietnam runt nyåret. Skulle vara jättetrevligt med en närmare kontakt för att få fler tips. Är en dam i 60årsåldern som vill ut och se mig om i Vietnam.
anne Hej,kul att ni var så positiva, vi var i vietnamn(muine, nahtrang och saigon) förra året och kände att merfolket ville lura oss och de var inte så hjälpsamma. vackert, och jättesmidigt att åka med deras sleeping bus ( när den väl kom) .vespa hyrde vi men den tog polisen eftersom utlänningar inte får köra utan vietnamesiskt körkort! Ingen som talat om för oss. Fast det var mest synd om uthyraren för han fick både böta och vara av med vespan i ca 30 dagar. Om någon ska shoppa och ska avsluta i saigon, handla allt där, minst halva priset! Och om ni inte är jätteintresserade av det tampel som många rekommenderar att m,an ska se på en heldagsutflykt med tunnlarna, välj bort det för det var alldelles för lång transfer i förhållande till vad det var att se, och hade hellre haft mycket mer tid vid tunnlarna.
Britt Sundqvist Hej,
Vi ska åka till Phan Thiet i juni i år och undrar om du har något tips till boende?


Annonsera här »  
Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världen
PhuketPortalen - sveriges största reseguide till Phuket
Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand
Boka vandrarhem - budget hotell och vandrarhem hostels över hela världen
Hotell Thailand - finn ditt drömboende hos oss - snabba svar - bra priser
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område

Lägg till Vietnam Portalen i dina favoriter Kontakta oss på Vietnamportalen Online just nu:
 
© 1999-2008 VietnamPortalen