Researtiklar - Vietnam & Asien

Har du varit ute och rest och vill dela med dig av dina äventyr? Eller vill du bara "skriva av dig" lite? Logga in och skriv för allt vad tygen håller, det finns massor av människor här på vietnamportalen som vill läsa just din artikel, vi har runt 50.000 unika besökare varje månad. Har du inte redan ett medlemskap hos oss så kan du enkelt skapa ett, det tar bara 1 minut. Dela med dig av dina äventyr!

Artikelarkiv start | Bli medlem | Logga in

Skapad 2020-08-19 10:01
Kategori Guider
Område Vietnam
Läst ggr: 4834

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Namn: Mats
Från: Lödöse
Antal Artiklar: 21

Förord - Beskrivning av artikeln
När man tar en titt på lotto resultat och inser att det inte blev en miljonvinst den här gången heller så kanske man suckar och tycker att det känns hopplöst. Hur ska man egentligen få råd med en resa till Vietnam då den inkomst man har i stort sett bara täcker det allra nödvändigaste?Hur får man råd med en resa till VietnamHur får man råd med en resa till Vietnam?När man tar en titt på lotto resultat och inser att det inte blev en miljonvinst den här gången heller så kanske man suckar och tycker att det känns hopplöst. Hur ska man egentligen få råd med en resa till Vietnam då den inkomst man har i stort sett bara täcker det allra nödvändigaste?

Se över din ekonomi

Det gäller ju att lägga undan pengar för att få ihop till resan och fickpeng, men det är klart att många inte alls ser hur de ska kunna spara då ekonomin är så tajt. Man får kanske inse att det inte alltid går att spara pengar snabbt men om man tänker långsiktigt så kanske det är möjligt att inom några få års tid faktiskt komma iväg. Det här kan ju låta lite deprimerande när man högst vill vänta ett halvår på att få resa söderut, men det är inte så dumt att vara realist och den som väntar på något gott väntar som sagt aldrig för länge.

Den som inte har en personlig tränare kan se rådet om att träna via telefonen istället som ett skämt, men faktum är att det inte är så dumt att gå över ekonomin och se var det finns utrymme för sparande. Det är inte så ovanligt att vara omedveten om utgifter som är helt onödiga och som trots att de inte är så stora faktiskt kan ge utrymme för ett vettigt sparande till drömresan till Vietnam.

Extrajobb är också en möjlighet

Även om man jobbar mycket så är det där med extrajobb något som man kan betänka. Det ger inte så mycket att dela ut reklam då detta betalar under 50 kronor per timme, men om man ser reklamutdelningen som en slags träning och skippar gymkortet så får man ju en besparing samtidigt som man tjänar in pengar. Det är bara att stampa på lite extra i trappor för att få god konditionsträning och så kan man avsluta utdelningen med situps, stretching och lite meditation.

Andra extrajobb kan innebära att man använder sin dator och internetuppkoppling för att delta i undersökningar där man får betalt för att ge svar på frågor men här ska man tänka på att det kan betala ännu mindre än reklamutdelning att syssla med den här typen av extrajobb. Fördelen är förstås att man kan stanna hemma vilket för många är en fördel då det regnar och är kallt utomhus.

Gör upp en vettig plan

Oavsett om du väljer att spara, att extra-jobba eller både och, så är det viktigt med en plan. När du har sett över din ekonomi så gäller det att du planerar hur mycket du kommer att lägga undan per månad så att du vet när du får råd med resan. Se till att pengarna hamnar på en plats där de inte riskerar att blandas ihop med vardagsekonomin så att du inte av misstag använder respengen till något annat.Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden
 
© 1999-2018 VietnamPortalen            
 
Annonsera här »  

Tirendo.se - motorcykeldäckThailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världen
Online just nu:     Forum | Hotellbokning | Artikelarkiv | Bildgalleri | Bli medlem | Logga in    Välkommen Gäst - välkommen som medlem
 
 
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område
Länktips:
Vädret i Vietnam »