Boka Hotell | | | Tipsa en vän 

ReseArtiklar och Reseberättelser Thailand

Skriv researtiklar och reseberättelse till Thailand. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2020-10-07 00:00
Ändrad 2020-10-07 00:00
Kategori Guider
Område Thailand
Läst ggr: 11496

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: Sabina
Namn: Sabina
Från: umeå
Antal Artiklar: 1
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
Eftersom jag fick många bra tips innan vår resa, tänkte jag nu dela med mig av vår resa till PhuketTips om PhuketVi bodde på Sawasdee Village i Kata, ett hotel som jag verkligen rekomenderar som finns att boka på Thailandguiden! Vi har bott på fina hotell förrut i Spanien och Grekland, men inget som kunde mäta sig med detta. Hotellet har 45 "rum" som mer var som bungalows på rad.

Varje rum har egen altan och dator med gratis bredband + ac som verkligen funkar. Fina extremt stora sängar! PhuketPersonalen är super och frukosten underbar. Det serveras pannkakor, omelett eller scabbled eggs direkt på tallriken. På hotellet finns det också ett spa. Lite dyrare än ställena tvärs över gatan men väl värt det!

Kolla in
Sawasdee Village i Kata så ser ni de underbara omgivningarna. Kanonfint poolområde, barnfritt under hela vår vistelse. En lugn oas!

I vårt sällskap var vi 4 st ca 25 och 2 st 50+, och de senare var innan resan oroliga för maten. Under de 18 dagarna vi var där hände det bara en gång att vi inte var nöjda med maten, vilket hände på Nui Beach. I övrigt var allting jättegott!

Vi kan verkligen rekomendera att hyra longtail själva och åka till andra stränder. Vi var på två organiserade utflykter och båda dessa tyckte vi var för stressiga. Mycket tid gick åt till att hoppa ur båten och i igen, och snorkligen blev det inte mycket av! En annan sak som jag inte rekomenderar är "the beach"-stranden som var fullpackad med folk Confused . Synd eftersom naturen var jättefin.

Bästa restaurangen under resan var utan tvekan Wild and Fire på i Karon. Underbar mat, bra service och utsikt över stranden. Passa på att hyra bord vid solnedgången. Lite åt det dyrare hålet men väldigt prisvärt.

Vad det gäller shoppning kan jag rekomendera weekend market i phukettown. Fasta priser vilket var skönt efter allt prutande!! Tänk bara på att prova alla kläder innan ni köper dem, alla i vårt sällskap är långa och då blir det lätt toppar och liknande för korta i midjan. Shopping på PhuketInnan vi reste blev jag rekommenderad att åka till Central Festival vilket vi gjorde. Det blev en besvikelse eftersom det är som ett stort västerlänskt shoppingcenter men lite lite lägre priser..

För mina föräldrar (som inte pallar mer än någon timmes trängsel och prutande) räkte marknaden i karon gott och väll. Där finns lite av varje (fint och välordnat) till något högre priser än i Phuket town.

I övrigt blev jag glatt överraskad över hur bra allting funkade och hur vänliga alla var. Flygplatsen på Phuket var suvären och det gick smidigare där än på Landvetter!

Hoppas ni som funderar på att åka får en lika underbar resa som vi! Är det någon som har några frågor är det bara att skriva
Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet


Kommentarer som skrivits till artikeln


Johan Tack för en bra artikel. Den gav mig och min familj inspiration inför vår resa till Karon Beach.
Karl-Gustav Andersson Tack för en jättefin artikel-Vi 65+ bestämde oss för ditt alternativ. Har du fler tips?
Roffe Inget stämde, Sawasdee Village hade ju rivits desutom och där stod en parkeringsplats. Maten funkade
johnny lundström åker till kata i november skall bli skönt
Elin Tack för den fina artikeln. Åker till kata om 29 dagar. Kommer verkligen åka till den marknaden. Fanns det mkt märkeskläder, var låg priserna på?? Exemeplvis på jeans?


Annonsera här »  
Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världen
PhuketPortalen - sveriges största reseguide till Phuket
Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand
Boka vandrarhem - budget hotell och vandrarhem hostels över hela världen
Hotell Thailand - finn ditt drömboende hos oss - snabba svar - bra priser
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område

Lägg till Vietnam Portalen i dina favoriter Kontakta oss på Vietnamportalen Online just nu:
 
© 1999-2008 VietnamPortalen