Boka Hotell | | | Tipsa en vän 
Thailand Willma Guides


Klicka för full storlek
 • ISBN: 978918959014
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 864
 • Antal kartor: 150
 • Utgåva: 2007
 • Författare: Margareta Lindblad, Willy Westby
 • I lager: Ja   (för omgående leverans)
 • 219.00:-
  (206.6:- exkl. moms)

  Antal  


  Guidebok Thailand - Thailand Willma Guides


  Thailand Willmaguide är en heltäckande guidebok som innehåller allt från tips om trekking i norra Thailands ångande djungel till shopping i Bangkok och de bästa stränderna i söder. På 864 sidor får du en inspirerande och praktisk guide med tydliga kartor och fyrfärgs bilder, tips på hotell och resturanger, sevärdheter, nöjesliv, aktiviteter och undangömda stränder.

  Thailand - Willmaguide har information om hundratals logiställen och restauranger, vandringsleder, båtturer och dykmöjligheter för alla platser i Thailand. Phuket, Chiang Mai, Ko Samui, Ko Tao, Koh Phi Phi etc. etc. bara för att nämna några. Boken beskriver detaljrikt i princip alla öar (även småöar), stränder, snorklingsvatten, storstäder, transportsätt, priser, hotell, bungalows. Helt enkelt den ultimata guiden för din thailandvistelse. Även bra för att läsa på i hemma innan resan då den innehåller en hel del om thailands kultur och historia samt seder och bruk.

  Thailand Willmaguide


  Boken är på svenska och är ett samarbete med det australiska förlaget Lonely Planet. Boken är också försedd med ett rikt kart- och bildmaterial. Joe Cummings som ligger bakom boken är amerikan och talar thailändska flytande. Lonely Planets reseguideböcker är uteslutande världens mest använda och populära reseguideböcker. Denna willmaguidebok om Thailand kan sägas vara en översatt Lonely Planet bok med de svenska författarnas tillägg och erfarenheter samt massor av personliga tips ifrån svenskar som besökt Thailand. Med andra ord: Två bokförlags ansträngningar.

  Thailand behåller greppet om turisterna och fler än någonsin reser till Sydostasien - vilket inte förvånar när man upplevt de underbara sandstränderna, det kristallklara vattnet, de spännande bergstrakterna och mött de vänliga människorna.

  Thailand - Willmaguide guidebok innehåller allt man behöver veta för att göra en vistelse lyckad oavsett budget. Den ger bakgrunder, beskriver sevärdheterna man måste uppleva, men talar även om vilka fallgroparna är.

  Vad krävs av en bra guidebok?
  En guidebok skall hjälpa till planera resan, ge jordnära tips på logi, matställen och färdsätt, berätta om sevärdheter, historia och kultur. Willmaguiderna är just konkreta och informativa. De är skrivna på svenska och bygger på egna erfarenheter.


  Tillbaka


  Annonsera här  
  PhuketPortalen - sveriges största reseguide till Phuket

  Thailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand

  Boka vandrarhem - budget hotell och vandrarhem hostels över hela världen

  Hotell Thailand - finn ditt drömboende hos oss - snabba svar - bra priser
  Söker du Hotell Vietnam
  Använd droplisten för att se hotell i ett visst område

  Lägg till Vietnam Portalen i dina favoriter Kontakta oss på Vietnamportalen Online just nu:
   
  © 1999-2008 VietnamPortalen