VietnamPortalen

Vietnam Ämnen => Tips och varningar => Ämnet startat av: Willie skrivet 20101218 15:22Titel: Varning för hotell Thien Tan Hotel, Nha Trang
Skrivet av: Willie skrivet 20101218 15:22
Råkade bo här under min vistelse och det var ingen höjdare. Hotellet är ganska nytt men personalen var allt annat än trevliga och musiken pågick fram till morgontimmarna så man fick inte sova på nätterna  :P


Titel: SV: Varning för hotell Thien Tan Hotel, Nha Trang
Skrivet av: olivia-68 skrivet 20120125 15:15
Kan instamma vad galler personalen.Vi bodde pa hotellet bredvid (Bach Duong-jattebra) men var tvungna att checka ut en natt och skulle da boka pa detta hotell.Fine men knappt nan kunde engelska och fast vi sa att vi skulle bo en vecka sa ingen nat om deposit sa nar vi kom dan efter sa dom att det inte fanns nat rum at oss eftersom vi inte betalat depsoit! Skithotell!Bo INTE dar!!!


Titel: SV: Varning för hotell Thien Tan Hotel, Nha Trang
Skrivet av: olivia-68 skrivet 20120127 03:19
Angående Bach Duong så måste jag ta tillbaka att jag skrev att det var bra för det var det inte. Rent och så visst men personalen hejade inte när man kom och fast vi bodde några nätter där fick vi varje gång vi kom tala om vilket rumpnummer vi hade. Sen skulle vi behöva byta rum en natt för att sen dagen efter få tillbaka det. SSen visade det sig att det inte behövdes när vi väl packat ihop våra saker i ryggornaför då var det helt plötslig en avbokning Dessutom var det olika pris på en utflykt som vi ville göra beroende på vem av de 2 som kunde engelska du frågade! Nu har vi bytt till ett mindre,billigare mer familjärt där vi får nyckeln så fort dom ser oss :-). Dessutom har dom ett helt annat pris på samma utflykt som det andra hotellet har!


Titel: SV: Varning för hotell Thien Tan Hotel, Nha Trang
Skrivet av: vietnamtjejen skrivet 20120314 16:06
Måste instämma vad gäller Bach Duong, vi bodde där och det var urkasst. Sur personal och städningen var otroligt dålig. Vi käkade frukost där första dagen men efter det så var det ju inte lönt. Halvdan mat och hemsk service. Tyvärr. Men sedan flyttade vi till ett annat, minns inte vad det hetter, något på N tror jag.. eller med N i.