Researtiklar - Vietnam & Asien

Har du varit ute och rest och vill dela med dig av dina äventyr? Eller vill du bara "skriva av dig" lite? Logga in och skriv för allt vad tygen håller, det finns massor av människor här på vietnamportalen som vill läsa just din artikel, vi har runt 50.000 unika besökare varje månad. Har du inte redan ett medlemskap hos oss så kan du enkelt skapa ett, det tar bara 1 minut. Dela med dig av dina äventyr!

Artikelarkiv start | Bli medlem | Logga in

Skapad 2009-11-22 10:24
Kategori Tips för resan
Område Vietnam
Läst ggr: 6041

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Namn: lillcurre
Antal Artiklar: 1

Förord - Beskrivning av artikeln
Shopping, bad och vänlighetHoi An - sy upp kläder shopping och badReser du för att shoppa, vill sy upp kläder eller skor är Hoi An perfekt. Det finns många som gör detta. De vill gärna sälja men har samtidigt både förståelse och humor när man förhandlar om önskemål och pris. Var beredda att de startar högt i priset men snabbt är beredd att förhandla. De som sys upp är snyggt gjort men våga säg ifrån om du inte är nöjd. Missa inte marknaden nere vid floden, där finns allt. (betalade 25 dollar för uppsydd kostym)

När du har shoppat på dagen eller skall göra det på kvällen så tar du en taxi ut till stranden. Det är höga vågor och mycket kraft så det är inte lämpligt för svaga simmare men man behöver ju inte vara ut i vågorna utan bada inne vid strandkanten. Fin lång strand och vacker miljö.

Vänligheten bland människorna är underbar överallt. Ett bra tips på boende Green Field Hotel, nära gamla stan. Personalen mycket vänlig och hjälpsam, rent och snyggt, pool, bra frukost betalade runt 20 dollar natt och rum. Återkommer gärna till Hoi An


Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet


Kommentarer som skrivits till artikeln


gerda Håller med! Vi bodde där flera dagar på ett bra hotell med pool mitt i stan och åkte båt ut till en paradisö. Vi hyrde cyklar och trampade ut till stranden. Vi hade magiska dagar i Hoi An, kan varmt rekommenderas
Boel Sandström Vi ska åka dit i slutet på april. Har tidigare varit i Hanoi och Hallong Bay. Bra med tips på hotel som man kan bo på. Människorna i norra Vietnam är är också trevliga, snälla och vänliga.
Martin Jävligt roligt i tahiland!!!!!!!
Ann Fransson Hoi An är ett underbart ställe att bo på,lagom stor stad. Vi bodde på Pacific hotel ,jättebra ,pool, Spa,cyklar att låna så man kan cykla till det otroliga stranden, bra frukost trevlig personal. När det gäller skräddarsydda kläder så skiljer sig prisena mycket, fråga efter priset innan du skriver på.
ingrid varga Tack de här ska jag testa om 14 dar !
Laj73 Hej! Såg du om det finns textilfabriker/sidentillverkning där du var?
JuliaLinnea Tänkte åka till Hoi An i Augusti. Skulle vilja bada och dyka lite. Önskar tips på fina öar som man kan åka ut till samt dykställen? Tacksam för tips!
gbg tjejer Vi är just nu i Hoi An och trivs som fiskar i vattnet. Lovely place to be. Människor är otroligt trevliga, det känns att gå rund i en av Vietnams oldest by. Tips: Sy kläder hos KIM. Hon brinner för sitt job, är duktigt
och får dig att skratta många gånger. Glöm inte dra ner på priset. Det är himla svårt att säga nej till alla trevliga vietnameser. Vi har handlat solglassögon, egna gjorda skor,kavajer. Vi är nöjda med priserna men man vet aldrig vad som är rätt. Viktigt att det känns rätt för dig! Idag skall vi cykla till stranden(grattis låna från hotellet) :-)
Jonathan Gharbi Ett bra tips inför den heta värmen är att låta Be Be i Hoi an sy upp linnebyxor. ca 20 dollar. Mkt bra kvalitet.


 
© 1999-2019 VietnamPortalen            
 
Annonsera här »  

Vi har alla tänkbara guideböcker resehandböcker och kartor till hela världenTirendo.se - motorcykeldäckThailandguiden - sveriges största reseguide till Thailand
Online just nu:     Forum | Hotellbokning | Artikelarkiv | Bildgalleri | Bli medlem | Logga in    Välkommen Gäst - välkommen som medlem
 
 
Söker du Hotell Vietnam
Använd droplisten för att se hotell i ett visst område
Länktips:
Vädret i Vietnam »