VietnamPortalen

Vietnam Ämnen => Platser i Vietnam => Ämnet startat av: Matte001 skrivet 20101216 17:10Titel: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: Matte001 skrivet 20101216 17:10
Hej Allihopa
Kul att ni startat ett forum om vietnam äntligen, det var på tiden  ;)

Jag skulle vilja ha information om Phu Quoc då jag och min sambo planerar en resa dit inom kort. Vilka hotell är bra och framförallt , vart ska man bo på ön. vi vill ha både lite pubar och schystta stränder där man kan slappa i lugn och ro

Tacksam för svar!


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: asia4ever skrivet 20101218 13:38
Hej
Jag är jsut nu på Phu Quoc, en underbar Ö. Rekomenderar boende längs Long Beach, beroende på vad du gillar, antingen några av resorten nära stan, eller om du gillar att stanna på ett ställe, är Beach Club bra (men Beach Club måste förbokas för att garantera plats). Restauranter och pubar- omöjligt att tipsa - just nu öppnas det nya varje vecka. Min favorit är en liten familjerestaurant som ligger längs vägen ner mot Kim Hoa resorten.
Du hittar även mycket bra info här
www.discoverphuquoc.com


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: Matte001 skrivet 20101218 13:55
Tack!

Bra länktips också, ska börja söka efter hotell på long beach, låter som ett schysst ställe


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: Nirtac skrivet 20110816 19:27
Hej
Tack för länktipset. Planerar att åka till Phu Quoc i november så alla tips är bra att få. Har bokat några nätter på Kim hoa resort så hoppas det blir bra.


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: ronning54 skrivet 20111215 18:15
Någon som känner till Paris Resort ?

ingo


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: marion skrivet 20120109 23:13
Jag har varit på Phu Quoc flera gånger. Det jag har saknat mycket är ett ställe där man kan lyssna på bra musik som Blues, Rock mm. Nyligen har det öppnats ett ställe som heter EAST PQ, nära nattmarknaden i Doung Dong. Ett bra ställe där man kan äta eller dricka i häftig miljö som är musikinspirerad. Finns till och med en gitarr och datorer man kan låna. Killen som har stället heter Bi och är konstnär och han pratar bra engelska. Jag har köpt flera målningar av honom! Verkligen ett bra ställe att hänga på! 8)


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: theforce skrivet 20120219 17:49
Är Phu Quoc bra val vid ett första besök i Vietnam? Kommer att vara borta en månad. Vart ska man mer åka? Vill vara 2-3 veckor på ön tror jag.


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: asia4ever skrivet 20120224 14:53
Nyligen har det öppnats ett ställe som heter EAST PQ, nära nattmarknaden i Doung Dong. Ett bra ställe där man kan äta eller dricka i häftig miljö som är musikinspirerad. Finns till och med en gitarr och datorer man kan låna. Killen som har stället heter Bi och är konstnär och han pratar bra engelska. Jag har köpt flera målningar av honom! Verkligen ett bra ställe att hänga på! 8)

Instämmer (fantastisk trevlig) även om jag bara drack morgonkaffet där. Har du tröttnat på sanden fås mycket boende tvärs över gatan för 25$, Hotel Minh Hong (gul-grön byggnad)

Är Phu Quoc bra val vid ett första besök i Vietnam? Kommer att vara borta en månad. Vart ska man mer åka? Vill vara 2-3 veckor på ön tror jag.

TJA, beror på vad man är ute efter. Om du besöker annat än de TYPISKA turisställen får du en hyffsad \\\"Vietnam-Light\\\" intro. Är själv helsålld på Mekong Delta just nu, bör upplävas cyklande.


Titel: SV: Fråga om Phu Quoc
Skrivet av: vietnamtjejen skrivet 20120314 16:19
Jag har hört mycket om att Phu Quoc är ett schysst ställe men är det ett familje/par-ställe eller kan man ha roligt där om man åker med vänner tro? tackar för svar :)