VietnamPortalen

Vietnam Ämnen => Nu åker vi! Reseplaner! => Ämnet startat av: minnos skrivet 20101227 10:47Titel: förslag på resrutt i vietnam önskas
Skrivet av: minnos skrivet 20101227 10:47
Hej! Vi är en vuxen och två tonåringar som kommer att tillbringa 2 v i Vietnam, sedan går färden vidare till Kambodja-Thailand och sist Malaysia.
Står i valet och kvalet hur vi ska resa bäst i Vietnam, hade tänkt åka från Saigon till Mekongdeltat och sedan upp mot Kambodja. Det finns en ö utanför Kambodja som ska vara fin. Men nu har jag läst om Hoi an och det verkar ju också toppen. Och hur är det med Nha trang? Vi gillar att bada, kolla i roliga affärer, shoppa äta etc. Tacksam för svar, vi åker på tisdag.


 :a035:


Titel: SV: förslag på resrutt i vietnam önskas
Skrivet av: jessicajnsson skrivet 20111121 00:14
Åh jag vill också ha förslag!
Vi åker till thailand först jag och 2 små barn, senare kommer min man och då tänkte vi ev dra till vietnam. Men det är ganska nyligen påkommet, och jag har verkligen ingen aning om vart man ska och inte ska åka! HAr liksom inte hunnit kolla upp detta.

En snabb gaide någon?
Barnen är snart 4 och 2,5 år. Och vi dyker jag och pappan...


Titel: SV: förslag på resrutt i vietnam önskas
Skrivet av: asia4ever skrivet 20111129 16:23
Med tanke på barnens ålder, åk till Phu Quoc!!!!!!!!
Ky Hoa resort var populär bland svenska barnfamiler förra året, stora bungalover med stor egen terass (men tydligen usel frukost). Prisnivå 40-60USD

Air Mekong har ofta bra priser
http://www.airmekong.com.vn/Sites/Web/en-Us/Home (http://www.airmekong.com.vn/Sites/Web/en-Us/Home)


Titel: SV: förslag på resrutt i vietnam önskas
Skrivet av: kvitter skrivet 20120621 09:01
Gosh vad ressugen jag blir när jag läser alla dessa trådar. Har också småbarn men har varit lite osäker om jag vågar (http://www.flirtfair.se/) resa så långt med dem. Kan inte ni berätta hur det gick för er när ni kommer tillbaka igen?